el nostre obrador

L’obrador i l’oficina central, estan ubicats al Polígon Industrial La Cort, de Cardona.

Instal•lacions

Disposem de l’espai idoni per a l’elaboració i envasat de carns i complim tots els requisits sanitaris i mediambientals que marca la normativa.

Principalment realitzem:

  • Especejament de carns

  • Elaboració de preparats de carn i carn picada.

  • Envasat

  • Preparació de comandes

Les nostres instal·lacions estan dissenyades amb la tecnologia necessària pel processat i conservació de productes carnis, garantint en tot moment la qualitat i salubritat dels productes.

Totes les operacions de manipulació es realitzen a l’espai corresponent, amb temperatura controlada (7‑9ºC) i disposem de la cambra de conservació a 0ºC.

Seguim un acurat control d’higiene de totes les nostres dependències. Aquesta neteja es realitza a diari, i es verifica amb un control visual i microbiològic de superfícies que valida el correcte procés de neteja.

Els nostres Productes

Som molt exigents tant amb el nostre producte com amb el dels nostres proveïdors, amb la finalitat d’obtenir carns d’excel·lent qualitat i garantint la conservació de totes les seves propietats nutricionals i organolèptiques.

Tots els productes passen per un estricte control de qualitat i traçabilitat, garantint en tot moment les condicions higiènic-sanitàries del producte.

ICONO qualitat
ICONO envasat a lbuit gris

Els Nostres Serveis

Com a empresa del sector carni estem especialitzats en la cria i comercialització, de carns de boví de ramaderia pròpia, i productes seleccionats d’altres productors locals de la Vall del Cardener.

servei

Servei Professional a mida

Oferim un servei a mida i una atenció personalitzada per a cada client, adaptant-nos a les necessitats de producció, envasat i emmagatzematge.  

Donem servei a petites i mitjanes superfícies de venda de carn al detall i al sector de l’hostaleria.         

> > més informació i Tarifes > > Catàleg Professionals            
cal-pepitu-a-casa

Xarxa pròpia de distribució

Amb l’afany de donar el màxim servei als nostres clients hem creat una xarxa pròpia de distribució del nostre producte per tot Catalunya. 

Disposem de vehicle frigorífic per garantir en tot moment la cadena del fred. Per entregues a altres destinacions nacionals o internacionals, els productes se serveixen a través d’una empresa de transport refrigerat.

Shopping Cart