La Carnisseria
Cal Pepitu de Cardona

A la nostra botiga, la carnisseria de Cardona, hi podeu trobar vedella de les nostres granges i una gran selecció de productes de qualitat i proximitat.

A Cal Pepitu, som una carnisseria "jove" però amb molta història i tradició al darrere.

La nostra botiga va obrir les seves portes el gener de 2014, fruit de la il•lusió de tancar el cercle de la família Jané, ramaders i pastors amb tota una vida dedicada als animals, en especial a les vaques i als vedells.

A Cal Pepitu, estem especialitzats en la carn de vedella i en la venda de les seves peces nobles criades per nosaltres.

També us oferim una gran selecció de productes elaborats per nosaltres, com les hamburgueses de diferents tipus, nuggets, muffins, escalopes, pintxos, croquetes i canalons. També trobareu xai, criat al Solsonès i seleccionat per nosaltres, porc de Palou, conill, embotits, melmelades i formatges de proximitat i pernils tallats a mà. I com no, els reis de la casa, l'entrecot i el filet, tant d'Angus com de vedella del país.

El nostre lema: Qualitat i servei. 

L'afany nostre és superar-nos diàriament en la qualitat dels nostres productes i en el servei als nostres clients. Les qualitats de les carns fresques de vedella que provenen de la nostres granges de la Vall del Cardener és el fruit del treball diari per obtenir les millors carns basades en una alimentació i un maneig natural i respectuós amb el medi ambient.

Les nostres granges: Cura i alimentació

Criem els nostres animals tradicionalment alimentats amb farratges i cereals de la fàbrica pròpia de pinsos. Engreixem els vedells que després d'uns 9/10 mesos van a l'escorxador i arriben a la nostra botiga.

PRODUCTE FRESC I NATURAL

PRODUCTE DE PRIMERA QUALITAT

EL PLAER DE MENJAR BÉ I SA

100% LA VALL DEL CARDENER

A Cal Pepitu, treballem per oferir-vos el millor del prat a taula

Al capdavant hi tenim el Josep Jané, un inconformista nat, impulsiu, creatiu, però si una cosa el defineix és la seva passió per la feina, dedicat en cos i ànima als seus animals.

·      ·       ·       ·       ·      ·       ·    

 

Diuen que qui no te feina el gat pentina…. doncs jo ho faig tot… (i tinc dos gats, un es diu “Aberdeen i l’altre ” Angus”… perquè veieu lo bé que estic).

El Guillem Flores, és el motor, treballador, positiu, el bon rotllo en persona, la peça clau de Cal PEPITU.

·      ·       ·       ·       ·      ·       ·    

Si les hamburgueses, els altres elaborats i els canelons, surten bons és gracies a mi… encara que els altres es posen les medalles…

Pero si no surten com a mi m’agraden és culpa dels altres que quedi clar🕺!

I si em pregunteu com ho tinc, sempre us diré que “a mitges…”

La Mar Barons, la part femenina,  la qui ens marca el nord, ens deixa volar i alhora ens fa baixar de peus a terra. Ella hi posa el cap quan l’emoció ens posseeix!! 

·      ·       ·       ·       ·      ·       ·    

Ni ramadera ni carnissera, però el temps i la vida ens fa guardar ovelles si és necessari. 

Si em demaneu quina es la meva àrea… doncs totes, faig de tot… Però normalment em trobareu a l’oficina, amb números, compres, proveïdors i publicitat… i de tant en tant, directora de curtmetratges”.

Ens trobaràs a:

HORARI BOTIGA:

Dimecres: 8:30 – 13:30H

Dijous  8:30 a 13:30h | 17 a 20:30H

Divendres  8:30 a 13:30h | 17 a 20:30H

Dissabte: 8:30 – 13:30H

Diumenge: 8:30 a 14H

Els millors Productes del Cor de Catalunya

Vols disposar dels nostres productes? Si tens una empresa i t’interessa el nostre producte, contacta amb nosaltres i et vindrem a veure

Shopping Cart