BLACK ANGUS

La Nostra Vedella per Excel•lència

La carn de vedella Angus és molt apreciada pel seu color vermell viu, la seva suculència, tendresa i intensitat de gust.

És una raça originària d’Escòcia, reconeguda i apreciada per la infiltració natural que presenta la seva carn, que li confereix un sabor extraordinari.

Pel fet de ser una carn tant apreciada, el bestiar de raça Angus va ser elegit per conformar extenses ramaderies tant als Estats Units com a l’Argentina, sent actualment la raça que es cria majoritàriament en aquests països.

Ramaders i Pastors de la Vall del Cardener

Som membres de L’ABERDEEN-ANGUS CATTLE SOCIETY

Inicialment vam comprar 12 vaques Angus amb pedigrí i un toro, que des de fa anys pasturen i crien per les nostres finques. També importem cries d’Angus d’Irlanda i les criem a casa nostra.

La raça Angus

Les coneixem com a Black Angus i Angus. Pel seu origen escocès, concretament del comtat d’Aberdeen, també es coneixen amb el nom d’Aberdeen Angus i Aberdeens.

Característiques de la carn

Gràcies a la seva genètica, trobem en la seva carn un greix infiltrat 10 punts superior a la resta. Aquest greix, insaturat, el trobem dins del múscul i és un greix molt més beneficiós per la salut. 

Per altra banda, a través de l’alimentació que els hi donem, aconseguim reduir els àcids grassos saturats (els menys saludables)  i augmentem el nivell d’àcid oleic en 8 punts, aquest àcid és molt beneficiós pels vasos sanguinis.

Excel·lent grau d’infiltració de la grassa en la carn, que la fa melosa i molt apreciada pel seu intens sabor. 

Està considerada com una de les millors carns del món, per la seva tendresa, sabor i suau textura.

Té la proporció justa de grassa infiltrada per obtenir aquest gust tan peculiar. Alt percentatge en grassa insaturada, és a dir, amb poc colesterol.

Les nostres explotacions es troben al llarg de la Vall del Cardener, aquesta travessa tot el Solsonès i part del Bages, lloc idoni per la pastura i cria del bestiar boví.

vedelles-peq

Les vaques pasturen lliurement. Els vedells, conviuen amb les mares i són acabats d’engreixar a les nostres explotacions al llarg de la vall.

Els nostres animals són alimentats amb herba farratgera i amb pinso a base de cereals, en forma de flocs de la nostra fàbrica de pinso pròpia.

Els pinsos compostos estan elaborats amb un mínim d’un 50% de cereals. El cereal en forma de flocs, li proporciona a la carn de boví, l’engreix just per afavorir-ne el millor sabor.

Innovem en matèria d’alimentació animal per tal de millorar la qualitat i gustositat de la carn, així com la major durabilitat amb les seves característiques intactes.

El nostre objectiu es poder fer arribar la millor carn selecta de Ramaderia pròpia a casa vostra. 

Servei personalitzat, adaptant les necessitats de producció, envasat i emmagatzematge.  

A la nostra botiga, la carnisseria de Cardona, hi podeu trobar vedella de les nostres granges i una gran selecció de productes de qualitat i proximitat.

Shopping Cart