Una criança respectuosa és possible

La criança tradicional, la de tota la vida, és la que fem. Estimem el camp i apostem per oferir productes frescos i naturals.

Els nostres animals són criats a la nostra finca de la Vall del Cardener amb el respecte que es mereixen. Ens preocupem perquè els nostres animals visquin bé, estiguin cuidats i ben alimentats, de manera que puguin portar una vida més plena el que sens dubte repercutirà en la qualitat de la seva carn.

Per aconseguir una carn òptima, amb tots els nutrients, cal que l’animal hagi tingut una bona vida, que s’hagi alimentat bé i fet exercici. Una carn de qualitat es nota en l’olor, el gust i en la textura.

Podem criar animals i alhora ser respectuosos amb el medi ambient si sabem com fer-ho i sobretot si volem. 

Fem ús del que la natura ens dona i ho aprofitem. Sense abusar i sense explotar.

Una criança respectuosa és possible quan tenim respecte pel que fem i pel que mengem, quan sabem que la qualitat importa molt més que la quantitat i sobretot, quan apostem pel que és nostre.

La nostra carn és produïda a les nostres finques i distribuïda per nosaltres. Ho fem de forma directa, sense intermediaris, per la qual cosa creem un comerç de proximitat i una economia sostenible.

A Cal Pepitu hem perfeccionat un mètode de criança i explotació ramadera que recupera els processos tradicionals dels nostres ancestres alhora que incorporem els sistemes de qualitat més moderns.
És possible aconseguir l’equilibri entre allò tradicional i la modernitat, per aconseguir aliments sans i nutritius, que ens facilitaran poder portar un estil de vida més saludable, a ser respectuosos amb el medi ambient i a gaudir del potent gust de l’autèntica carn de vedella.

 

PRODUCTE FRESC I NATURAL

PRODUCTE DE PRIMERA QUALITAT

EL PLAER DE MENJAR BÉ I SA

100% LA VALL DEL CARDENER

Si compreu les nostres carns, esteu apostant per una forma responsable de consum. 

 

Amb els nostres productes sabreu què és el que mengeu i com ha arribat fins al vostre plat. Una alimentació conscient, passa per saber que ens alimentem per necessitat, però també pel gust del que és autèntic.

Criat aquí, preparat aquí i directe per tu

La millor carn selecta de Ramaderia pròpia a casa vostra. 

Productes frescs, envasats al buit i en caixes, a punt per consumir o congelar.

Productes de primera qualitat a un preu just, amb un recorregut curt.

Servei d’entrega a domicili, sense trencar la cadena del fred, amb transport refrigerat. 

Shopping Cart