Fàcil, ràpida i boníssima… amb la millor selecció de productes de la Vall del Cardener…. Filet de Cal Pepitu amb Tòfona de del Clot de Coma de Cardona.
Ingredients
4 medallons de filet de vedella de 200 g cadascun
100 g de mantega
1 tòfona fresca
sal
pebre negre mòlt
Per David Caballero Foto: FOOD PHOTOS / CRISTINA RIVAROLA
Preparació
Ratllar la tòfona i barregeu-la amb la mantega ajudant-vos amb les mans. Formeu-ne uns tubs i filmeu-los. Deixeu-los a la nevera 1 dia.
Salpebreu els filets i feu-los a la brasa o a la planxa per les dues bandes (el punt de la carn dependrà de vostre gust).
Emplateu la carn i afegiu un medalló d’un dit de gruix de mantega de tòfona per sobre de cada filet calent.
Serviu-ho immediatament, amb l’acompanyament que més us agradi.
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i realitzar tasques d'anàlisi. Si fas click a “ACCEPTAR” ens n’autoritzes l’ús.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència mentre navegueu. Les necessàries que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com utilitzeu aquest lloc web. Aquestes cookies s’emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l’opció de desactivar aquestes cookies, però pot afectar la vostra experiència de navegació.
Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou cookies que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.
Totes les cookies que s’utilitzen específicament per recopilar dades personals de l’usuari mitjançant analítiques, anuncis i altres continguts incrustats s’anomenen cookies no necessàries. És obligatori obtenir el seu consentiment abans d\'executar aquestes cookies al nostre lloc web.