Filet de vedella a la graella amb mantega de tòfona

Fàcil, ràpida i boníssima… amb la millor selecció de productes de la Vall del Cardener…. Filet de Cal Pepitu amb Tòfona de del Clot de Coma de Cardona.

Ingredients

  • 4 medallons de filet de vedella de 200 g cadascun
  • 100 g de mantega
  • 1 tòfona fresca
  • sal
  • pebre negre mòlt

Per David Caballero
Foto: FOOD PHOTOS / CRISTINA RIVAROLA

Preparació

  1. Ratllar la tòfona i barregeu-la amb la mantega ajudant-vos amb les mans. Formeu-ne uns tubs i filmeu-los. Deixeu-los a la nevera 1 dia.
  2. Salpebreu els filets i feu-los a la brasa o a la planxa per les dues bandes (el punt de la carn dependrà de vostre gust).
  3. Emplateu la carn i afegiu un medalló d’un dit de gruix de mantega de tòfona per sobre de cada filet calent.
  4. Serviu-ho immediatament, amb l’acompanyament que més us agradi.
Shopping Cart