Cal Pepitu a la Gran Final del Tour du Lord 2021

Els darrers caps de setmana hem pogut gaudir de la gran final femenina i masculina del @tourdulord 2021 per Youtube, posant punt i final a l’edició d’aquest any.

Els de Cal PEPITU hi vam ser, participar i col·laborar amb la millor de les nostres carns, i podem dir que ha sigut un plaer formar part d’aquesta gran moguda.

Tour du Lord una proposta per pedalar i gaudir del Territori.

El Tour du Lord, és un projecte de cicloturisme creat per donar vida a una de les valls més boniques que es poden visitar i per satisfer les necessitats dels ciclistes més patidors.

La Vall del Lord està situada al Pre Pirineu Català, als peus de l’estació d’Esquí de Port del Comte, entre la Seu d’Urgell, la Cerdanya i Berga, en un enclavament idíl·lic i fins ara gens explotat.

La idea pren forma gràcies a un parell d’amics residents a la Vall de Lord, apassionats del ciclisme i la muntanya en general.

Es tracta d’una ruta de cicloturisme dividida en diverses etapes que ens fan recórrer estacions d’esquí, ports de muntanya idíl·lics, pobles amb un encant especial, una gastronomia impressionant per recuperar les energies perdudes i moltes coses més…

No hi ha un dia concret per fer-ho, encara que si vols participar en els diferents sorteigs, hauràs de fer-la entre el 15 de maig i el 15 de setembre.

Es proposen traçats dividits ens etapes, amb punts d’Stage, punts d’aigua, s’especifiquen els llocs d’interès per aturar-se a visitar (parada imprescindible la carnisseria de Cal Pepitu a Cardona, on recollir la millor hamburguesa de Vedella Black Angus catalana que podreu tastar mai)… Altimetries, trams strava dels ports, com esprints especials per intentar guanyar els diferents mallots.

Aquesta és una iniciativa per incentivar l’economia de la zona i no té cap cost pels participants.

Encara que si vols optar a diferents sorteigs, premis i alguna coseta més, us podeu treure el Passaport Madafaka, on anar segellant les vostres diferents etapes i gaudint de les promocions que l’organització i col·laboradors del Tourdulord tenen preparats per vosaltres.

+ info:  TOURDULORD: https://www.instagram.com/tourdulord/

CANAL YOUTUBE 

 

Shopping Cart